Pomona's, Notting Hill

We were offered a completely open brief by the client, who needed a new concept for the space which they had been running as a pub / restaurant for a number of years. The result transports guests into a bright, bold and colourful venue that takes its inspiration from the colours and textures of David Hockney’s Malibu period.

The internal volume had to be totally reconfigured to accommodate a larger kitchen with charcoal cooking, increased dining capacity and a new entrance route which was devised to fulfil the potential of an under used front courtyard and side conservatory.

Starting from scratch, we researched and developed an interior concept, graphic language and food and beverage brief that carefully balanced the character of the pub building with its new design elements, introducing these to fulfill the concept without it looking forced.

 © 2019 by Caro Lundin

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon